Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Aangepaste fietsen

Title

Iedereen heeft wel een gebrek. Voor sommige mensen is het gebrek zo groot dat fietsen geen plezier meer is maar een angst of dat je zelfs niet meer op een gewone fiets kan fietsen.
De elektrische fiets is dan vaak een oplossing. Maar juist voor die mensen waar geen bestaande oplossing voor is, proberen wij een oplossing te zoeken of te maken.
Of het nu gaat om een elektrische fiets met een terug-trap rem, een been dat iets korter is dan het been of misschien kun je door atrose slecht een schakelsysteem bedienen.
 
Een fiets zo maken dat de klant er tevreden mee is, dat is het mooiste van fietsenmaker zijn! Proberen te luisten wat de klant zou willen en van deze wensen een mooie samenstelling maken tot de ideale fiets en eventueel accessoires. Soms kan dit al door een fietscomputer of een makkelijke fietstas, graag gaat Jort Tweewielers nog iets verder. Door bijvoorbeeld het monteren van het juiste zadel, een dubbele standaard of een veilige spiegel op een elektrische fiets. Soms liggen de oplossingen niet voor het oprapen wanneer een klant een speciale wens heeft. Juist dit geeft voor ons de uitdaging om het dan toch op te lossen. Denk hier aan rugklachten, een tweeling mee nemen op de fiets of het ene been wat net iets korter is dan het andere been. 
 
Graag gaan we tot het uiterste om een aanpassing te maken zodat de klant helemaal te vreden is. Vertel ons wat jouw wens is dan gaan wij de uitdaging aan om een oplossing te vinden!
 
 
Hiernaast vind je enkele projecten.
 
Foto 1 : Een exentrische crank zorgt er voor dat deze vrouw met een chronische heupafwijking toch kan genieten van een elektrische fiets.
 
Foto 2 : Omdat het evenwicht voor deze jongen soms een probleem is hebben we extra stevige steunwielen gemaakt.
 
Foto 3 : Op speciaal verzoek om iets apparts te maken voor Jeugdwerk DDDD hebben we een fiets gemaakt met exentrische wielen. Dit maakt fietsen pas echt leuk!
 
Foto 4 : Deze meneer wilde graag een elektrische fiets maar géén handremmen. Op alle andere plaatsen kreeg hij te horen 'die bestaan niet'. Jort Tweewielers heeft toen een bestaand terugtrap rem-systeem gemonteerd op een Batavus Padova Easy, hiermee was de elektrische fiets helemaal naar zijn zin! (later hebben Batavus en Sparta deze optie ook toegevoegd aan de collectie)
 
Foto 5: Een tweeling op je fiets is niet makkelijk. Met een "duozit Van der Staak" als basis en aardig wat aanpassingen zijn we tot een mooie, nette en veilige oplossing gekomen.
 
Foto 6: De kleine gezellig voor op de fiets? Dat kan met een aangepast buiszadel voor een damesfiets.
 

 


Site design by Studio5600.com