Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Werkplaats

Title

Van een kapotte band tot een ingrijpende reparaties kun je bij Jort Tweewielers terecht, ook voor een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt hebben we het gereedschap en de ervaring in huis. Onze moderne werkplaats voldoet aan alle strenge milieu-eisen.

De uitdaging voor ons is om jouw fiets de service, het onderhoud en de reparatie te geven die hij verdient. Dit natuurlijk voor een goede prijs en in een korte tijd. We streven er dan ook naar dat een kleine reparatie zoals kapotte verlichting of het afstellen van de versnellingen klaar is tewijl je geniet van een kopje koffie. Voor iedere grotere reparatie die je 's ochtens brengt doen wij er alles aan om diezelfde dag nog af te hebben.


 

SMS-service!

Een SMS bericht van de fietsenmaker? JA! Wanneer je je fiets brengt bij ons in de werkplaats en daarbij je mobiel nummer achter laat, dan stuurt Jort Tweewielers een kort berichtje dat je fiets weer klaar is. Helemaal gratis!

Wanneer je de fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkom je dat je dure reparaties moet laten uitvoeren. Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die je fiets verdient!

Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Laat u informeren wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten. In onze winkel vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren

 

 


Site design by Studio5600.com